Hans

Hans Dreijklufft, eerder werkzaam bij InnovationQuarter als Senior Investment Manager UNIIQ, is vorige week benoemd tot Fondsmanager UNIIQ. Hij nam die rol over van Liduina Hammer, die de stap naar Hoofd Investeren maakte.

Hans heeft als opdracht de succesvolle lijn van UNIIQ door te trekken. Tegelijkertijd komt het fonds in een nieuwe fase nu het portfolio is gegroeid naar meer dan 35 bedrijven. Het beheer daarvan vraagt, met een team van bescheiden omvang, om een slimme aanpak. Zeker aangezien de ambitie is om ieder jaar zo’n 10 nieuwe investeringen te doen. Daarnaast is er ook de ambitie om het fonds zelf uit te breiden om nog meer mooie technologieën naar de markt te kunnen brengen.

Hans: “Ik kijk er naar uit om met het UNIIQ-team, gesteund door onze universitaire partners en onze financiers, voor zoveel mogelijk Zuid-Hollandse ondernemers met beloftevolle technologieën het fundament te leggen van een florerende business. Ik hoop met UNIIQ aan de basis te staan van vele toekomstig internationaal succesvolle bedrijven; bedrijven die ook echt impact maken in hun markt.”