Funding Consultation Hours

Ontmoet het UNIIQ team en stel al je vragen over waar je als bedrijf aan moet voldoen om een UNIIQ investering te kunnen ontvangen.

Funding Consultation Hours

Naast onze reguliere spreekuren organiseert investeringsfonds UNIIQ, in samenwerking met Erasmus Enterprise, sinds maandag 12 juli de Funding Consultation Hours.

Twee keer per maand kunnen start-ups en scale-ups bij investment manager Bas van der Noll terecht met vragen en advies over funding door UNIIQ en Graduate Entrepreneur. De Funding Consultation Hours vinden plaats op de campus van Erasmus Enterprise, het hart van de ondernemingsgemeenschap.

Online spreekuren

UNIIQ helpt veelbelovende ondernemers in Zuid-Holland om hun unieke innovatie sneller naar de markt te brengen en om hun ambities te realiseren. Wij bieden ondernemers kapitaal om hun technologie en markt verder te ontwikkelen en zo de mogelijkheid tot vervolgfinanciering haalbaarder te maken.

Online sparren met één van de investment managers van UNIIQ, kan via de virtuele spreekuren in samenwerking met YES!Delft en ImpactCity (Apollo14, Den Haag).

Een spreekuur met UNIIQ is naar eigen wens in te vullen. Hieraan zitten geen regels. Wel is het handig om vooraf vragen en eventuele documentatie gereed te hebben. Ook kan je vast onze criteria lezen op de website.

Veel ondernemers hebben de weg naar UNIIQ al gevonden, en dit heeft geresulteerd in een investering in onder andere Clockworks, MyLife Technologies en Mayht.

Kijk voor meer informatie over UNIIQ, alle beschikbare data en aanmeldingen op de UNIIQ website: www.uniiq.nl of neem contact op met Jennifer Wassenaar (jennifer.wassenaar@uniiq.nl).