UNIIQ spreekuur bij YES!DELFT

01/11 @Delft

UNIIQ spreekuur bij YES!DELFT

Wil je sparren met een van de investment managers van UNIIQ, kom dan naar het spreekuur van UNIIQ bij YES!DELFT.

Wij helpen veelbelovende ondernemers in Zuid-Holland om hun unieke innovatie sneller naar de markt te brengen en om hun ambities te realiseren. Wij bieden ondernemers kapitaal om hun technologie en markt verder te ontwikkelen en zo de mogelijkheid tot vervolgfinanciering haalbaarder te maken.

Veel ondernemers hebben de weg naar UNIIQ al gevonden, en dit heeft geresulteerd in een investering in onder andere Wolk BV, Fibriant en Adjuvo .

Ben je nieuwsgiering naar het totaaloverzicht van onze portfolio bezoek dan onze website www.uniiq.nl. Hier vind je ook meer informatie over onze voorwaarden om in aanmerking te komen voor mogelijke financiering.

Datum

Datum: elke 1e donderdag van de maand
Tijd: 10.00 – 11.00 uur / 11.00 – 12.00 uur / 12.00 – 13.00 uur
Locatie: Molengraaffsingel 12, 2629 JD, Delft

Aanmelden

Via deze link kun je je aanmelden voor het spreekuur

UNIIQ is een investeringsfonds van € 22 mln. gericht op de proof-of-concept fase. UNIIQ helpt ondernemers in Zuid-Holland om hun unieke innovatie sneller naar de markt te brengen. Het fonds is opgericht door een consortium bestaande uit Erasmus MC, TU Delft, Universiteit Leiden en de regionale ontwikkelingsmaatschappij InnovationQuarter. UNIIQ is mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie, de provincie Zuid-Holland en de gemeenten Rotterdam, Den Haag en Leiden. Het fondsmanagement wordt uitgevoerd door InnovationQuarter.