UNIIQ spreekuur bij Apollo 14

21/11 @ Den Haag

UNIIQ spreekuur bij Apollo 14

Wil je sparren met een van de investment managers van UNIIQ, kom dan naar het spreekuur van UNIIQ bij APOLLO 14.

Wij helpen veelbelovende ondernemers in Zuid-Holland om hun unieke innovatie sneller naar de markt te brengen en om hun ambities te realiseren. Wij bieden ondernemers kapitaal om hun technologie en markt verder te ontwikkelen en zo de mogelijkheid tot vervolgfinanciering haalbaarder te maken.

Veel ondernemers hebben de weg naar UNIIQ al gevonden, en dit heeft geresulteerd in een investering in onder andere Clockworks, MyLife Technologies en Mayht.

Ben je nieuwsgiering naar het totaaloverzicht van onze portfolio bezoek dan onze website www.uniiq.nl. Hier vind je ook meer informatie over onze voorwaarden om in aanmerking te komen voor mogelijke financiering.

 

Tijd

Tijd: 10.00 – 11.00 uur / 11.00 – 12.00 uur / 12.00 – 13.00 uur

Locatie

Saturnusstraat 147, 2516 AH  Den Haag

Aanmelden

Via deze link kun je je aanmelden voor het spreekuur

UNIIQ is een investeringsfonds van € 22 mln. gericht op de proof-of-concept fase. UNIIQ helpt ondernemers in Zuid-Holland om hun unieke innovatie sneller naar de markt te brengen. Het fonds is opgericht door een consortium bestaande uit Erasmus MC, TU Delft, Universiteit Leiden en de regionale ontwikkelingsmaatschappij InnovationQuarter. UNIIQ is mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie, de provincie Zuid-Holland en de gemeenten Rotterdam, Den Haag en Leiden. Het fondsmanagement wordt uitgevoerd door InnovationQuarter.