Access to Capital

04/10 @ Den Haag

Access to Capital

Van 2 tot en met 5 oktober 2018, wordt de derde Cyber Security Week (CSW) in Den Haag georganiseerd. Een week vol met onafhankelijk georganiseerde evenementen om alle aspecten van cyber security aan bod te laten komen en de plek om collega’s, jonge startups, investeerders en andere “key players” te ontmoeten.

Als onderdeel van de CSW vindt op donderdag 4 oktober het Access to Capital event plaats in The Hague Security Delta waar UNIIQ samen met IQ Capital een presentatie gaat verzorgen.

Access to Capital

Tijdens een interactieve middag vol inspiratie, ervaringsverhalen en informatie over het financieringsspeelveld worden innovatieve ondernemers voorgesteld aan diverse investeerders. Ook zijn er pitchsessies van ondernemers met nieuwe toepassingen op het gebied van onder andere Cybersecurity. Na eerdere succesvolle edities in voorgaande jaren is dit de vijfde editie van Access to Capital.

Meld u aan om te pitchen!

Internationale cybersecurity ondernemers met (groei)ambitie krijgen de kans hun businessplannen voor investeringsleiders op het gebied van cybersecurity te pitchen. Heeft u een innovatief Cyber Security bedrijf en bent u op zoek naar kapitaal? Geef u dan op als pitcher!

Voorwaarden voor deelname pitch:

  • U heeft een startup of een scale-up met een financieringsvraag van € 200.000,– tot € 5.000.000,–.
  • Uw innovatieve technologiebedrijf is actief binnen Cybersecurity. Actief op bijvoorbeeld één van de volgende toepassingsgebieden: IoT, GDPR compliancy, e-forensics, cybersecurity, mobile security of andere verwante veiligheidsoplossingen.
  • U kunt zich als pitcher aanmelden tot en met 7 september 2018 via bovenstaande registratiebutton. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Investeren in innovatie?

Bent u een investeerder, dan kunt u veelbelovende ondernemers ontmoeten die op zoek zijn naar kapitaal om hun businessplan(nen) waar te maken. Tijdens de investormatch krijgt u als investeerder de kans om de pitches van geselecteerde ondernemers bij te wonen en hen te ontmoeten. Bovendien is er ruimte te netwerken tijdens het evenement.

U kunt zich als investeerder online aanmelden tot en met 30 september.